fbpx

Een bedrijfspeloton

Om samen te ontsnappen, op 6 routes!

Mijn bedrijfsfietsclub

Samen met je collega’s deelnemen aan Échappée is een gelegenheid om in een uniek kader iets leuks te beleven, jezelf te overtreffen en de banden aan te halen.

Met formules op maat is Échappée dé garantie voor het delen van uitzonderlijke momenten in teamverband. En dit hele jaar door.

Sporten brengt mensen samen

Dat sport mensen samenbrengt weet iedereen. Met Échappée bieden wij u een kant-en-klare oplossing. Je hoeft alleen maar op de fiets te stappen en mee te doen.

Van start tot finish is alles zo georganiseerd om met jouw collega’s een geweldige dag te beleven. Er zijn zes Échappéeroutes, telkens met afstanden aangepast aan alle niveaus en met een gezellige borrel achteraf.

Mijn club, mijn ranglijst

Met de “club”-functie van Échappée heeft jouw bedrijf een eigen rangschikking op het Échappée platform.

Kort samengevat: alle leden van het gezelschap kunnen zich met elkaar meten in de verschillende klassementen (klim- , sprint- , flandrienklassement) en zo proberen de leiderstrui binnen te halen!

Flexibiliteit

Elke maand krijgt jouw groep een nieuwe route aangeboden, maar de deelname blijft flexibel.

De fietsers hebben een maand om elke route te ontdekken. Het hele team samen of in kleine groepjes, iedereen rijdt wanneer hij wil. Aan het einde van de maand worden de tijden van alle deelnemers verzameld om de winnende truitjes uit te reiken!

Échappée OP MAAT

Om aan de verwachtingen van jouw team te voldoen, biedt Échappée je een aangepast evenement. Je kiest zelf het budget en de opties voor jouw peloton: truien met logo, een eigen klassement, Échappéebox, …

Jij beslist hoe je jouw team gelukkig maakt. Wij zijn er om je te helpen de beste keuzes te maken.

NET ZOALS THUIS!

Waarom niet nog een stapje verder gaan, door een van de mooie aankomstplaatsen te personaliseren?

Met de medewerking van ons team is dat mogelijk! We verzekeren je een onvergetelijke dag, zowel op het parcours, als in het finishdorp. Een echt verbindend evenement voor jouw team, zonder dat je zich ergens zorgen over hoeft te maken.

Afhankelijk van jouw wensen zijn ook andere diensten mogelijk: animatie, catering, motorbegeleiding op de weg, enz.

“Ik herontdekte mijn team op de fiets.”

Romain

Executive manager, Ecosteryl