fbpx

Puntenklassementen

Geef het beste van jezelf en rijd je in het klassement!

SCROLL

Meet jezelf en de anderen!

De Échappée-fietsgemeenschap daagt je uit. Meet je prestaties met de andere deelnemers of verbeter je eigen record. Challenge je vrienden in verschillende klassementen, van klimmer over sprinter tot de echte flandrien.

Op het parcours zijn meerdere punten te verdienen. De prestaties worden van dag tot dag verzameld en iedereen kan het klassement in real time bekijken. Aan het einde van de maand ontvangt de winnaar in elke categorie een gratis Bodhi-shirt. Rijd je naar de top en ontvang je eigen leiderstrui!

4 klassementen

4 Puntenklassementen

Na elke etappe worden er truien uitgereikt. De hele maand kunnen de deelnemers het klassement in real time opvolgen op het Échappée-platform.

Voor elke trui is een vrouwenklassement en een mannenklassement. De winnaars ontvangen per categorie een Bodhi-shirt!

Bolletjestrui

De bolletjestrui is het verhaal van een sensatie, van een vonk, van passie!. Het verhaal van inspanning, van afzien, van onwaarschijnlijke wielrenners, die de menigte in vervoering brengen.

De beklimmingen in het parcours zijn naar moeilijkheidsgraad ingedeeld en leveren punten op voor de bergklassement.

Groene trui

De groene trui is de trui van de sprinter, van kracht, van roekeloosheid en focus!

Op de tussensprints op elk parcours verzamel je punten voor dit klassement. De snelste op elk traject bouwt zijn voorsprong uit.

Flandrien trui

Dit klassement is voor de puurste coureur! Een all-round onderscheiding voor de machtige acrobaat, die heerst op de fiets, wanneer de weg onvoorspelbaar is.

Combiné trui

De combinétrui is voor de renner, man of vrouw, die in alle klassementen samen de meeste punten verzamelt (klimmer, sprinter, flandrien).

Het is de ultieme bekroning voor de meest complete en consistente renner na elke etappe.

Échappée's uitdagingen

Het hele jaar door zijn er speciale prijzen te winnen met de Échappée-uitdagingen: wie rijdt de langste afstand in één keer? Wie fietst de meeste hoogteverschillen bij elkaar? Of gewoon, wie rijdt heel regelmatig?

De rankings worden automatisch gesynchroniseerd met je Stravaritten.

"Club" optie

Jezelf meten met je vrienden of met je wielerclub, dat motiveert altijd om net dat tikkeltje meer te geven.

Dat is mogelijk dankzij de cluboptie. Baken de competitie af en creëer een privéclub binnen L’Échappée. Via een link kan je andere deelnemers uitnodigen om lid te worden en mee te doen met de cluboptie. Je ontsluit dan een interne ranglijst voor alle L’Échappée-truien en uitdagingen!

Designed by Bodhi Cycling

Als deelnemer krijg je geweldige voorwaarden om samen met Bodhi een uniek teamshirt te ontwerpen.

“Je komt niet aan de top door anderen te overtreffen, maar door jezelf te overtreffen.

Quentin

Kandidaat voor de bolletjestrui