fbpx

Verras deze kerst met een fietsavontuur !

Maak je geen zorgen over hoe je je fietsmaatje moet verwennen,
Échappée zorgt het hele jaar door voor avontuur binnen elk budget !

SCROLL

Het perfecte fietscadeau !
Met Échappée ontsnap je elke maand naar een andere fietsregio in België. Ontdek de mooiste wegen van ons land en maak deel uit van een echte fietsgemeenschap.

DE CADEAUBOX

Een ideaal cadeau onder de kerstboom: de Échappée Box ! Alleen maar leuke, kwalitatieve hebbedingen en alles wat je nodig hebt om het fietsjaar goed voor te bereiden.

Onder andere een trui, sokken, een nekwarmer en andere verrassingen, maar ook de seizoengids ! De fietsbijbel om België opnieuw te ontdekken met bij elke etappe de geschiedenis van de bezochte plaatsen, een woordje uitleg bij de bezienswaardigheden en natuurlijk tips voor de beste plekken om onderweg bij te tanken !

6 maanden, 6 avonturen

Ontdek België op een unieke manier: met je fietsmakkers rijd je één route per maand tussen april en september. Elke maand een nieuw parcours, een alternatief wielerseizoen van de Condroz tot in West-Vlaanderen.

Aan het einde van elk parcours ben je welkom om op een uitzonderlijke locatie een lokale specialiteit te proeven. Verken een leuke fietsbistro, een brouwerij, een abdij, of duik ergens het water in… Trakteer jezelf op een totaalbeleving. De aparte locatie én de lokale lekkernij zijn inbegrepen.

Dagen
Uur
Minuten
Seconden

Xmas deals !

Bestel vandaag om voor 24 december geleverd te worden!

XMAS DEALS !

WELKE TRUI IN WELKE PACK ?

beperkte aanbiedingen

Schrijf je nu in om VIP toegang te krijgen en de zekerheid te hebben dat je van de Kerstmis aanbiedingen zal genieten ! 

review van het peloton (★★★★★)

fietsen, plezier, ontdekking

Het is vaak moeilijk om een cadeau te geven aan een vriend die van fietsen houdt, omdat iedereen een specifiek idee heeft van de uitrusting die hij nodig heeft.

Met Échappée weet je zeker dat je de spijker op de kop slaat! Naast de doos en cadeautjes om onder de kerstboom te leggen, geef je ook een ervaring en de zekerheid van 6 uitzonderlijke dagen op de fiets door te brengen.